duminică, 18 decembrie 2011

Adesea ne certăm, ne supărăm, ne întoarcem, plecăm . . . dar sentimentele nu se supără, nu pleacă, ele sunt puternice şi trăiesc în noi. Sunt sigură de asta.


   Stăteam şi mă gîndeam, cîte cupluri, cîţi îndrăgostiţi, cîţi copii şi cîţi oameni maturi se ceartă de la nişte fleacuri - de la nimic. Dar, realizez, că anume aceste nimicuri ne fac mai tari, ne dau puteri să mergem mai departe, ne fac să credem în noi şi în persoana de alături, ne dovedesc în final, că însemnăm ceva unul pentru altul, şi chiar un "nimic" contează pentru NOI.
   Reflectez, adesea asupra tuturor momentelelor tensionante din viaţa mea şi înţeleg, că ele la fel ca multe altele, sunt indispensabile. Anume aceste clipe hrănesc viitorul NOSTRU.
   Acestea, totuşi, nu au valoare în faţa dragostei, în faţa sentimentelor adevărate.
   Trebuie să profităm de fiecare clipă cînd suntem împreună, să ne spunem cît mai des "Te iubesc", fără nici un motiv, să fim tari şi să trecem peste toate ÎMPREUNĂ, pentru că iubirea adevărată se bazează pe "noi",  "al nostru", "împreună".
   Eşti alături, orice ar fi, indiferent de situaţie şi pentru asta-ţi mulţumesc. E încă un motiv să-ţi spun că: Însemni enorm pentru mine şi că Te iubesc nespus de mult!  
    For special person, for my boyfriend!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu