luni, 21 mai 2012

Realitate

     Astăzi tot mai mult întîlnești suflete rănite, oameni dezamăgiți, sentimente neîmpărtășite . .  și toate astea pentru că oamenii s-au dezvățat să iubească, sunt prea mîndri și indiferenți de semenii lor. Asta e realitatea.
     Chiar dacă cel mai frecvent vedem femeile suferind, suferă și bărbații. Ei totuși găsesc puterea și tăria de caracter de a nu arăta asta. Totuși vreau să mă axez mai mult pe tinerele din prezent.
     Din ce în ce mai des, auzi și întîlnești fete care suferă din dragoste, pentru dragoste, defapt, mai întîi de toate ele suferă din cauza comportamentului și faptelor celor din jur. Suferă, plîng, își pun capătul zilelor pentru că cel de alături nu o prețuiește, își manifestă indiferență tot mai des, o înșeală și zeci de alte motive.
     După părerea mea aceste dezămăgiri, nu trebuie să-ți influențeze atît de mult cursul vieții. Omul din greșeli se învață și fiecare eroare a vieții este un pas spre un viitor mai bun. Ține minte că totul ce se face se face spre bine. Nu plînge că viața e dură cu tine, totuși ea ți-a fost oferită pentru a o trăi, iar cel ce ți-a dăruit-o are grijă de tine.
     Cu toții greșim, cu toții iertăm, cu toții ne ridicăm și mergem mai departe. Trebuie de conștientizat faptul că nimeni și nimic, nicicînd nu va merita lacrimile, supunerea și cu atît mai mult viața ta. TU, ești o personalitate, deci, afirmă-te indiferent de piedicile care-ți sunt puse.
     O vară plină de distracții și voie bună tuturor, fie ca soarele să mai topească din amarul vostru!
Nu promit postări noi în timpul apropiat, am un program încărcat și chiar vreau să mai las netul și toate grijile astea la o parte! 
Succese!
Vă pup, paa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu