duminică, 1 iunie 2014

De ce trebuie să iubești un fotbalist?

...nu că m-aș fi lăsat prea mult influențată de evenimentul la care asistat astăzi, cu toate că sunt mîndră că în Republica Moldova se desfășoară și așa gen de competiții sportive inedite, dar timpul oferă răspunsuri pentru toate întrebările.
Ispita femeilor pentru sportivi, și în special pentru fotbaliști este evidentă.
De ce trebuie să iubești un fotbalist?
Pentru că el are lumea sa, pentru cei din jur pare puțin cam limitată, un dreptunghi verde, 2 porți și o minge, dar e lui.
Pentru că el găsește loc și pentru tine, cea de alături, în lumea aia, iar spre regretul multora, Tu - cea de alături, nu îl înțelegi...sau poate nu vrei să-l înțelegi. Daa, orgoliu feminin, doar atît. :)
Pentru că el, în timp ce alții își irosesc timpul, este la antrenament, permanent.
Pentru că el, primește satisfacția enormă să-ți explice tot ce-l întrebi despre lumea lui, indiferent că știai pînă acum ceva despre asta sau nu.. Va fi entuziasmat să-ți descrie orice legat de fotbal.
Pentru că el, dacă ți-a spus că merge vizionează un meci (acasă, cu prietenii, în tribune), păi.. El vizionează un meci, fii sigură!
Pentru că el, mereu este în formă, involuntar, se dăruiește clipă cu clipă.
Pentru că el, își dorește să-l înțelegi și să-l susții, mereu.
Pentru că el, este un om deosebit, pentru că este fotbalist, indiferent - amator, începător, profesionist.
...probabil, mă vor înțelege acele doamne/domnișoare care au alături un așa tip de Bărbat.
Nu îmi doresc să marginalizez pe cineva, dar pur și simplu sunt sigură, că măcar o singură dată, ai tras cu ochiul în terenul de fotbal, pentru că privire-ți era ispitită.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu