vineri, 12 august 2011

Special Friend =*

 Ea a început să-l aprecieze și să-l respecte cu adevărat, după ce au fost alături cîteva zile. Da, au fost de ajuns cîteva zile, pentru a-și crea o altă impresie despre El.
  Acum înțelege că e o persoană deosebită, și în pofida tuturor privirilor mînioase, persoanelor geloase și circumstanțelor create Ea continuă să-l păstreze ca prieten. Și nu e vorba doar de acea apariție online, și acea prezență în lista de prieteni a unui site sau altul de socializare.
  Poate această apreciere nu e reciprocă, Ea nu are de unde să știe asta, dar totuși au recunoscut ambii, că s-au simțit bine împreună. Uneori, e mai bine, mai sigur și mai ușor să prietenești cu cineva, decît să ai o relație mai deosebită.
  Probabil, asta și o justifică, să meargă înnainte, să nu pună capăt unei prietenii, pentru că e o luptătoare și dacă vrea ceva, e sigură pe forțele proprii.
  Astăzi Ea, nu mai e dependentă de lumea virtuală, dar știe că de cîte ori se vor întîlni online își vor scrie. Poate nu va dura prea mult, dar se mulțumește cu ceea ce e în prezent.
 I-a cerut puțină gingășie, pentru că era sigură că El îi poate oferi asta, și a primit răspunsul dorit.
 Ea îi mulțumește pentru clipele petrecute împreună, pentru zîmbetele oferite, pentru glumele pe care doar ei le înțeleg, pentru ceea ce a fost și este, El. Niciodată nu îi va cere ceva, decît un singur lucru, să ramînă la fel, și poate pentru o întreagă lume să fie diferit, dar pentru Ea să rămînă același prieten.
 Sunt conștienți că sunt doar prieteni, și nu dau atenție tuturor aberațiilor spuse la adresa lor, observîndu-le doar partea amuzantă.
 Acum Ea se gîndește și realizeză că poate e mai bine așa, că poate chiar are nevoie de el ca Prieten.
Posibil, El nu va ști într-un final totul desprea Ea, despre atitudinea ei față de dînsul, dar speră că nu va profita de Ea.
  Și înțelege-o, nu e vinovată Ea, că se atașează atît de repede de oameni, de lucruri, de frînturi de moment, dar dacă totuși refuzi prietenia ei, fă-o să înțeleagă cît mai curînd. Cu cît timpul va trece, va deveni tot mai greu să ștargă cu buretele, urmele ce le lași Tu.
 Și, chiar dacă niciodată nu vei recunoaște, te-ai atașat și tu Ea, cît de puțin... Hai, recunoaște, macăr în gînd, doar pentru tine și zîmbește așa cum.. cikă o enervai, cu toate că îi placea să te vadă cu acel zîmbet pe față..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu