miercuri, 16 februarie 2011

Zimbetul :x

Un zâmbet este o modalitate necostisitoare de a-ţi schimba înfăţişarea. Zambim pentru ca celalalt zambeste. Zambim ca sa alungam tristetea si sa inducem entuziasmul. Zambim pentru ca zambetul constituie cea mai subtila si rafinata metoda de a comunica, suplinind cu succes cuvintele. Zambim pentru ca ni s-a spus ca zambetul este calea cea mai sigura spre fericire si multumire. Zambim pentru ca oamenii de stiinta sunt convinsi ca atunci cand zambim des sistemul nostru imunitar devine mai puternic. Zâmbetul este forma expresivă a unui sentiment predominat de care suntem sau nu conştienţi la acel moment...
Si sa recunosc, imi place sa zimbesc si sa vad zimbete pe fatele persoanelor dragi.. hmm si iata citeva zimbete strinse de timp.. Zimbete care au povestea si motivul lor aparte:


 



 Ar mai fi multe zimbete care imi plac si pe care le ador.. dar nu am poze, insa, ma bucur de ele pactic zi de zi.. Si totusi am un zimbet care il iubesc nespus de mult, cel mai mult .. :p Un zimbet care ma face fericita zilnic..
E zimbetul Tau..  Zimbeste! Zimbetul - e al doilea lucru pentru care iubesc buzele tale! :*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu