duminică, 30 octombrie 2011

Alături :X

    ... Nu mai am cuvinte să descriu atitudini, persoane, acțiuni, gînduri, planuri, scopuri, ale unor oameni. E peste masura puterilor mele. De-ar fi după mine, s-ar pedepsi cele mai banale lucruri, pentru că defapt ele lasă cele mai adînci răni. Nu sunt plină de ură, sau invidie pentru că vă ”credeți” doar vă ”credeți” cu un cap mai sus, din contra...
     Scopul postării mele e defapt altul, și cine trebuie îl va înțelege pe parcurs.
   ... Aș vrea să-ți spun în primul rînd că ești o persoană deosebită, iar asta te face vizibilă dintr-o mulțime. Știu că acum cuvintele sunt de prisos, dar totuși... Încercă să-ți aduci aminte de clipele petrecute alături de cei dragi, de prieteni, de prietena cea mai bună, pentru că indiferent la divergențele ce apar, în clipele cele mai grele ea va fi alături, sunt sigură. Înțeleg, și dacă nu în totalitate, măcar o bucățică din ceea ce simți.
     Eu sunt alături, te susțin și îți voi susține orice alegere, pentru că pînă la urmă, noi decidem ce facem mai departe, ucidem și trăim cu acest gînd toată viața, sau provocăm durere, dînd o mînă de ajutor dușmanului cînd va avea nevoie. :)

  Be Happy my dear..! :X Love you so much..!:X

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu